Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

donderdag 16 juli 2009

Een teken van leven

Hoi Hoi,
Even van mij een teken van leven van mij. Ik kreeg al klachten dat mijn blogg te lang uitbleef.
Beleef ik zo weinig of is er iets anders. Ik zal het vertellen: ik beleef TE VEEL!!!
Ik heb het zo berendruk (waarom hebben beren het eigenlijk zo druk???)
Ik heb deze week heel veel bezoek gehad. Heel gezellig. Ook een eetuitnodiging gehad van Immie en Tonny. Super was het. Uitzicht een 10, eten een 10 en gezelschap een 10! Het was even heerlijk om er even uit te zijn, want ik moet zeggen dat ik erg moe ben. Ik ben dinsdag tot 22.30 uur aan het behangen geweest. Ja, zover zijn we al. Gisteravond tot 21.30 aan het grasmaaien geweest. Met dank aan Jan, die de maaimachine weer voorzien heeft van een passende V-snaar (daarvoor dan weer dank aan Marcus van de grasmachine winkel in Sunne)
De koekenbakkers hier hadden Jaap tot 2x toe een verkeerde snaar gegeven. Dat had vorige week een hoop gedoe gescheeld.
Vandaag heb ik de verkeerde snaar teruggebracht en ik was blij dat ik zonder gedoe mijn geld terug kreeg. Ik had geen bon. Ik wil achteruit van de parkeerplaats wegrijden en ineens hoorde ik een boem en een schurend geluid. Stond er zomaar een oude telefoonpaal, die had ik niet gezien. Met de garage gebeld en morgen er maar heen om de schade op te nemen en samen met Malin, de autoverkoopster, een schademeldingsformulier invullen. Kost allemaal een hoop tijd, maar ik heb gedacht om van de nood maar een deugd te maken en maar even gezellig te winkelen in Sunne, het is daar Kulturveckan, een week met allerlei culturele evenementen. Dus wel leuk denk ik.
Vanavond heb ik weer tot 22.00 behangen en ik ben nu zo zachtjes aan wel moe. want om 7 uur vanmorgen was ik al aan het plamuren!

Ik ga nu mijn bedje maar eens opzoeken. Maar morgen kan ik wat later opstaan, want de timmerman komt pas om 9 uur voor de laatste kleine klusjes. De rest moeten we allemaal nog zelf doen. Maar tijd zat straks. Jaap komt over 2 weken! En samen gaat alles 2x zo snel, of drink je dan langer koffie e.d.? Tijd zal het leren.

Volgende keer doe ik weer wat foto's

Tot dan,
Truus

1 opmerking:

  1. Hoi Truus
    We zitten te ver weg- maar leven met je mee. Maar echt stil zitten kun je toch ook niet he ?
    Mooi dat de maaier weer loopt. Kan Jaap weer echt genieten. Enne.,, met dat koffiedrinken komt het wel goed. Heel veel sterkte en succes !
    Wij van Nordibacka

    BeantwoordenVerwijderen