Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

vrijdag 12 juni 2009

Bezoek en feestjes

Ja, ja er valt hier ook nog wel het een en ander te vieren. Op 6 juni hebben we de buren (6 man) op bezoek gehad om Smörgåstårta te komen eten. Dit is een soort broodtaart met een lekkere vulling en prachtig opgemaakt. Kijk maar! Het smaakte ook erg lekker. Het was , met een lekker drankje en ijs na, op de vooravond van Jaap zijn vertrek een hele gezellige avond.

Gisteren was er weer bezoek. Henk en Elsbeth kwamen de fiets (zie eerdere blogaflevering) ophalen. Ze waren een beetje op tournee en hadden de auto al vol toen ze hier kwamen. Maar gisteravond heeft niemand zich daar druk om gemaakt. Gisteravond was het Elsbeth haar oudejaarsavond. Zij vierde vandaag haar verjaardag. Dus vanmorgen begonnen met een presentje en een verjaarsontbijt. Daarna moest de hele auto worden gereorganiseerd. Want waar een wil is past er met gemak een fiets in de auto!!! Wat was het geval. De auto leek wel een rijdende plantenkas want Co ( een wederzijdse vriendin) had veel planten aan Elsbeth meegegeven en Ikea was gisteren ook nog aangedaan. Dus je begrijpt... Maar het is alemaal gelukt. Toen was er koffie met bosbessenpie. Daarna was het weer tijd om gedag te zeggen.

Het hout onder het dekkleed op de achtergrond hoefde niet mee hoor. Dat is voor de aanbouw. Daar kom ik de eerstvolgende keer op terug.


Omdat het al zo lang geleden is zou ik haast vergeten te vertellen dat Jasper samen met Jenta (de hond) is langs geweest van Hemelvaartdag tot zondag. We hebben het berengezellig gehad. Met uitstapjes en bbq onder andere. Het weer was toen heerlijk Dus lekker op de veranda (toen kon het nog)
Vandaag ben ik in onze nieuwe auto met zweeds kenteken naar Karlstad geweest om spullen voor de bouw te halen. Alles ok en rijdt lekker, maar niet onwennig. Immers het is hetzelfde type auto als ik al had. Kijk maar even mee....


Het blad is weer vol en ik ben leeg..

Tot dan!

Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten