Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

maandag 17 augustus 2009

De beloofde fotoshoot...en meer!

Hallo beste lezer,

Vandaag heb je een premiëre! Voor het eerst zit ik weer op de veranda. De nieuwe wel te verstaan! En vanaf deze plek schrijf ik dit stukje. Het zit hier erg goed moet ik zeggen. En terwijl ik hier zit "kluunt" Jaap maar gestaag door. Hij heeft de smaak goed te pakken. Maar wat wil je met zo'n mooie werkoutfit.
Hieronder zie je de woonkamer,en wat staat er in de hoek. Ja. je ziet het goed, een piano! Ik had al een tijdje zin in het nemen van pianoles, maar een piano ontbrak. Maar op een veiling in Sunne stond er eentje, en toen het op bieden aankwam heb ik maar wat geroepen. Was wel prijzig. Voor 100 kronen, dat is een heel tientje in euro's!! Met vereende krachten (daarvoor alle dank) en de aanhangwagen gehuurd van de OK is ie naar Munkfors vervoerd. Hij staat hier erg mooi en als meubel is het al de moeite waard. Maar de meeste moeite zal wel het kunnen spelen worden. Maar eerst nog even stemmen.


Voor diegenen die al eens bij ons waren, zie je hoe ruim de kamer geworden is?


Dit is de nieuwe hobby/werkkamer. Zie je werk komt nu op de laatste plaats ;-)
We hebben gisteren de bureautafels nog uit Karlstad gehaald bij onze leverancier, IKEA dus.
Het is een prachtige ruime en lichte kamer geworden en ik denk dat we hier veel plezier aan zullen beleven.

Dan de badkamer. De 2 loodgieters waren vanmorgen sprakeloos ove het resultaat. Ik moet ook zeggen dat het echt genieten is om de ruimte te hebben. Het bad is ook heel erg lekker. Als je tegen het raam een beetje gek aankijkt, kan dat kloppen. Dit is nog steeds een stuk plastic. Het raam was verkeerd besteld en er zit een forse levertijd op. Maar het mag zo zoetjes aan wel dicht want het wordt al behoorlijk fris 's avonds en 's nachts.Dit is de badkamer vanuit een andere hoek.

En nog een ander plaatje. Let op het zwarte bad.Hier zie je de nieuwe slaapkamer. Het slaapt hier erg goed. Zelfs wakker liggen is niet heel erg, als het maar niet al te lang is. Via de openslaande deuren stappen we 's morgens zo de veranda op voor onze ochtendgymnastiek. Of een zonnig ontbijtje.

Nog even vanuit een andere hoek gezien. Op de witte wand moet nog wel iets komen. Maar even bedenken wat. Op de rechterkant is de afbeelding van een berkenboom. Komt op de foto iets minder uit de verf, maar is erg leuk.

Tot zover dit huis. Dan nu het huis in Winsum. Dat is vrijdag verkocht. Dat is wel erg fijn, dan kunnen we ons helemaal richten op de verhuizing. De overdracht is per 1 december. We hebben dus nog even rustig de tijd om alles in te pakken, weg te doen of te verkopen.
Ik denk dat we rond 18 september weer naar Winsum komen. Dan ben ik 4 maande weggeweest, maar de tijd is omgevlogen. Ik heb het hier ook erg naar mijn zin gehad en Jaap voelt zich ook echt thuis. Voor de koude winter heb ik zaterdag op de herfstmarkt (ja, je leest het goed) hele dikke wollen sokken gekocht voor ons beiden. De trouwe lezer weet ook dat ik al een hele warme muts en sjaal heb gekocht, dus we zijn winterproof. Alleen nog spijkerbanden.
Ik ga nu even stoppen want er roepen nog andere werkzaamheden. Als (semi)vutter heb ik het razend druk, maar gezellig.
Tot gauw weer,
Truus
3 opmerkingen:

 1. Oi,oi..op zijn Zweeds. Jaap heeft de transformatie doorstaan: een echte overal, timmeren en klussen. De mobiel was er al, maar nu nog een 'skopa'en een geweer !
  Maar jullie huis is prachtig en als de 'vette'jullie ook beschermt komt alles goed.
  Kram, elsbeth en henk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Truus en Jaap,
  Leuk om jullie belevenissen te volgen en wat is alles mooi geworden. Het ziet er schitterend uit!
  Wij wensen jullie alle goeds toe en vanuit een warm Zoutkamp krijgen jullie de groetjes van ons allemaal.
  Gina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,Jaap en Truus.
  Even op jullie Blog gekeken, wat een metamorfose, ziet er echt fantasties uit.
  Fijn dat jullie huis in Winsum verkocht is, dan heb je dat achter de rug en een zorg minder.
  Ik ben de laatste tijd druk met van alles en nog wat geweest, heb wel aan jullie gedacht maar om een of andere reden komt het er niet van even een berichtje te sturen.
  Ik vertrek binnenkort voor een paar dagen naar Washington en Jamestown NY. En dan mogen we ons weer gaan concentreren op het najaar.

  Ronald

  BeantwoordenVerwijderen