Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

maandag 1 februari 2010

Winters Värmland

Hej!

Van Truus hebben jullie al kunnen lezen, dat het ons hier nog steeds prima bevalt ondanks de winterse toestanden hier. Want ook hier is het extreem winters, net zoals in Nederland, al hebben we hier wel een beetje andere temperaturen. Gisteren was het overdag weer -21. Maar vandaag was het al weer een stuk warmer met -10 en aan het eind van de week wordt het werkelijk heet met -3 tot -4 graden!
Vandaag zag ik een beetje witjes, Nee, niet omdat ik ziek ben maar van het zagen van de gipsplaten voor de douche die ik aan het renoveren ben. Gelukkig hebben we de nieuwe badkamer om alles weer af te spoelen.

Om jullie nog even een indruk te geven van de winter hier nog een serie foto's van de omgeving van ons huis (de eerste 11 foto's) en foto's welke genomen zijn tussen Munkfors en Sunne. De laatste foto's zijn genomen bij het geboortehuis van de beroemde Zweedse schrijfster Selma Lagerlöff. Zij is in Nederland het meest bekend door haar boek over Nils Holgerson, maar heeft daarnaast ook echte literatuur geschreven.

Ik hoop dat jullie van de foto's genieten.

JaapGeen opmerkingen:

Een reactie posten