Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zondag 13 februari 2011

Ieder nadeel heb z'n voordeel

Hallo,

Waar moet het heen als de kop van deze aflevering een citaat is van Johan Cruyff?
Nou, dat zal ik je vertellen.
Deze week gebeurde er iets zeer onverwachts. Zoals de trouwe volgers weten, doen wij veel aan het voederen van de gevederde vrienden.


Dit gebeurt dan in de vorm van brood, vetbollen (die met een paar erop los hakkende spechten niet zijn aan te slepen), en zonnebloempitten (die we per 20 kg tegelijk kopen). Deze pitten zitten in 2 huisjes. Een Zweeds huisje en een blokhutje.


Dit blokhutje is deze week naar beneden gestort in zware sneeuwval. Voor de mezen even minder handig, die kregen koude voeten, maar voor de goudvinken een waar luilekkerland. Die konden zich nu lekker tegoed doen.
Maar omdat alles gelijk ondersneeuwde, heeft Jaap de voederbaas vlug de zaak gerepareerd en opgehangen.
Verder nog een voorval wat maar weer aangeeft dat Cruyff toch gelijk heeft.
Dinsdag begaf de vaatwasser het. Jammer. Maar leve het internet.Gelijk even een nieuwe besteld. Nadeel: alles moest weer met het handje. Nog een groter nadeel was: we hebben dinsdag de hele dag visite gehad en Jaap bleef met de hele prut zitten. Want deze vrouw moest weer eens de hort op (stoelbekledingscursus, maar daarover later meer). Vrijdag werd er al een nieuwe bezorgd, en Jaap heeft hem snel weer ingebouwd en aangesloten. Voordeel: een mooi nieuw frontje en we zijn ons er weer van bewust dat het ding toch echt goed werkt en dat we er hopelijk weer jaren mee vooruit kunnen.
Volgende blog kom ik terug met creatieve zaken. Dus...Tot dan!

Groetjes Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten