Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

dinsdag 19 juli 2011

Eindelijk!

Hej hej,

Eindelijk weer een teken van leven. Zoals Jaap al even schreef dat we het druk hadden. Waarmee dan wel!?
Nou jullie hebben wel begrepen dat we een volle "sociale" agenda hebben, waar we altijd erg van genieten, maar het vraagt tijd.

Daarbij zijn we 2 weken geleden ook weer eens aan het klussen geslagen. En wel op het balkon. Jaap heeft een deel van de plankenwand van de dakkapel bij het balkon vervangen en geschilderd. Ook is een deel van het balkon helemaal afgekrabd. Dat moet nu weer strak in de verf. Ook de latten van het hekwerk om het balkon zijn gedeeltelijk verwijderd. Dit omdat het balkonhek hetzelfde aanzien gaat krijgen als het portaal bij de voordeur. Daarom moeten alle planken 1 voor 1 met de hand (decoupeerzaag)in model worden gezaagd. Daar heb ik me al een poosje mee bezig gehouden.Jaap schuurt ze dan en ik moet ze dan nog verven. 1 x in de grondverf en 2x lakken. We praten over 60 stuks, dus dat is nog een hele klus. Wordt vervolgd.

Twee weken geleden ben ik ook nog met vriendin Roelie naar een veiling geweest. Je gaat er dan met een "open mind" heen en je komt met een kast weer thuis! Nou heb ik die niet zelf meegenomen hoor. Maar 2 dagen later heeft Jaap de kast gehaald en met hulp van 3 buurmannen het "loeder" op de plek gekregen.

Hij staat nu prachtig op de veranda en past perfect bij de eettafel die daar al stond.

Ook zijn we een week weggeweest met de caravan naar Hudiksvall, naar Jasper en Willemien dus. Zij zijn net verhuisd naar een tijdelijke woning, voor ongeveer 10 maanden.
Daarna moeten ze weer verhuizen, maar dan naar een spiksplinternieuw huis dat de komende maanden gebouwd gaat worden op een hele mooie plek. Maar ook het appartement ziet er heel leuk uit en daarmee hebben ze zeer geboft.
We hebben het erg leuk gehad. Veel leuke dingen gedaan en natuurlijk lekker bijgekletst (hetgeen we ook altijd in ruime mate per telefoon doen, maar live is het toch veel leuker).
We laten jullie even meekijken aan de hand van foto's.

Boottocht door de scherenkust bij Hudiksvall

Openluchtmuseum Delsbo Forngård"Drakenstad" Sundsvall


Barbecuen op de grillplaats van de camping met uitzicht op het meer


Nu zijn we weer terug en hebben alles weer uitgepakt. Dat is altijd weer een hele klus. Want je neemt altijd vééél te veel mee, en dat moet je ook weer opbergen. Maar goed dat is geregeld, en we kunnen terugkijken op een fijne week. De batterij is weer geladen om met de klussen verder te gaan!

We houden jullie weer op de hoogte.

Groetjes, Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten