Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zondag 24 juni 2012


Hej,hej,

Hier zijn we dan toch met een blogje. Ik zeg een blogje, want een lang verhaal gaat het niet worden, gezien het tijdstip. Het is al over tienen nu ik dit schrijf.
Wij zijn op dit moment met de caravan op de camping in Delsbo, niet ver bij Jasper en Willemien vandaan. Hier zijn we donderdag aangekomen en hebben vrijdag Midzomer gevierd. Foto's en filmpjes zijn gemaakt, maar die worden er in de loop van deze week nog wel opgezet. Samen met foto's van afgelopen week. Een week vol afwisseling. Luieren en hard werken met onze gasten, Harry en Dineke bijvoorbeeld. Maar met 100% gezelligheid.
Vandaag zijn we zo laat omdat we met de auto een mooie rondtour hebben gemaakt. Erg prachtig is de natuur op het moment. Massa's bloemen in de bermen, daar kan de bloemist niet tegenop!!
We wilden nog even een hapje eten en na even bellen met Jasper bleek dat hij en Willemien ook nog geen voorbereidingen voor de warme hap hadden getroffen. Dus samen even gezellig ergens gegeten en in het nieuwe huis nog even koffie gedronken. We waren vrijdagavond ook al bij hun op visite geweest en de gelegenheid gehad alles te bekijken. Prachtig geworden!
Op deze avond werden wij en de ouders van Willemien ook nog getrakteerd op een huisconcert. Willemien en haar vriendin Elly (was een aantal dagen uit Nederland over) zongen en speelden gitaar. Ze speelden vroeger samen in een band. Het klonk erg goed en ze waren het nog niet verleerd :-)

Na een paar dagen luieren is het dan morgen menens. We gaan aan de slag bij het nieuwe huis. Maar ook daarover later meer denk ik. Eerst maar even een nachtje lekker slapen

Groetjes,
Truus

1 opmerking:

  1. Werk ze! Wij gaan deze week ook nog even met de caravan weg. Lang leve de zomer!
    Groetjes Jan en Nel

    BeantwoordenVerwijderen