Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zondag 3 februari 2013

Namijmeren....

Even namijmeren nog... Want ja, het is weer voorbij, die mooie zomer :-(
Dinsdag zijn we weer thuis gekomen na een reis van 12 uur precies, ondanks het feit dat we op het vliegveld van Karlstad landden. Dat laatste was wel uiterst prettig vonden we, want we waren binnen 45 minuten weer thuis.
De dinsdag begon voor ons al om drie uur 's morgens toen het alarm op de telefoon afging. Vlot alles geregeld en om even voor vier reden we richting de luchthaven. Ons hotel was aan de noordkant van het eiland en we vertrokken van luchthaven-zuid. Altijd nog een rit van 1,5 uur, maar het was rustig op de weg. Niet zo gek op dit tijdstip :-) Nog even aftanken en auto inleveren, maar alles verliep vlot.
Bij de landing in Karlstad was het supergrauw met natte sneeuw. Niet echt een hartelijk welkom eigenlijk. Maar thuiskomen was ook wel weer heerlijk.

Deze week is Jaap gelijk weer begonnen met het verwerken van de (vele) foto's en film die we gemaakt hebben. Hij zal ook weer een mooi fotoboek en DVD's  maken van deze heel fijne vakantieweek, zodat we nog lang kunnen mijmeren over zon en zee.....

Om je ook nog even een beetje mee te laten genieten, heeft Jaap nog even een selectie gemaakt. Ik hoop dat het in de smaak valt!
Nog even een tip: Als je op een foto klikt krijg je onderin het scherm een filmstrip te zien en kun je de foto's op volledig schermformaat bekijken.

Castillo San Miguel - Garachico
"Ontbijtzaal" Garahotel - Garachico

Onze kamer

Branding bij GarachicoLekker op het dakterras van ons hotel

 
Garachico

De bergen bij Teno en Masca

Garachico

Garachico van bovemaf

La Laguna


Montes de las Mercedes

De kust bij Taganana


Garachico 

De rots van Garachico

De vulkaan de Teide, de hoogste berg van Spanje

Icod del Alto
 


 
Punta de Teno 


Op Tenerife kun heerlijk én goedkoop eten!


Tot slot nog even een update van het weer, we hebben nu al dagen zon, maar het zijn geen Tenerife temperaturen helaas. Het varieert tussen -5 tot -15 graden. Maar we genieten er wel van :-)

Groetjes en tot volgende blog!
Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten