Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zondag 16 februari 2014

Weer voorbij!

't Is weer voorbij die mooie zomer..... de zomer die 31 januari begon. Die dag vertrokken wij, samen met Jasper en Malin, vanaf Västerås Airport, zo'n 250 km vanaf Munkfors.
We kwamen daar nagenoeg gelijktijdig aan en na een lekkere lunch bleek, dat we enige vertraging op zouden lopen, dus konden we later boarden. En toen de lucht in naar Tenerife! De vliegreis van 5,5 uur verliep vlot en de huurauto stond keurig voor ons klaar. Naar het appartement rijden was maar een kwestie van minuten. Daar werden we ontvangen door de eigenaren. We hadden de foto's op internet gezien, maar de werkelijkheid was nòg mooier. Een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers (beide met ligbad). De inrichting was heel smaakvol en we constateerden dat we het hier zeker naar de zin zouden hebben!


De volgende ochtend konden we vanaf het balkon een blik werpen op het azuurblauwe zwembad. De plek, waar ik erg van genoten heb. Het water was beslist niet warm, maar erg verkwikkend!
Het weer is, op 1 dag na, héérlijk geweest. Zo rond de 20-22 graden! We hebben activiteiten en rust afgewisseld en we genoten volop, ook van elkaar! Het was erg gezellig met Jasper en Malin. Ik vond het dan ook vreemd dat we hun na een week terugbrachten naar het vliegveld. Maar we hadden onze draai met z'n tweetjes ook weer heel snel gevonden. Ook de 2e week hebben we zeer genoten. De foto's vertellen meer dan ik schrijven kan, en daarom heeft Jaap een selectie gemaakt van de vele foto's die we genomen hebben. Ik zou zeggen, geniet ervan! Wij hebben ook heel erg genoten en mijmeren met de foto's lekker na!!

====================================================================

LOS CRISTIANOS
                                                                                                                                                         
ARONAEL MÉDANO


SANTA CRUZ DE TENERIFE


LA LAGUNA
PARQUE NACIONAL DEL TEIDE

El Teide - Gedoofde vulkaan - 3718 meter hoogGestolde lavastromen
Boven de wolken!LA CALETA
... en afgelopen vrijdag bracht het vliegtuig ons weer terug naar Västerås en konden we een voorlopig laatste blik werpen op de TeideHej då Teneriffa.....

Tot de volgende keer. Groetjes uit een druilerig Munkfors waar vrijwel geen sneeuw ligt,

Truus en JaapGeen opmerkingen:

Een reactie posten