Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

woensdag 21 oktober 2009

Genieten.....

Hej, hej,

Wat genieten we van deze tijd. We doen heel veel leuke dingen. En het fijne is dat we de tijd aan ons zelf hebben. Die Vut is werkelijk erg prettig. Jammer voor de mensen die daar straks geen gebruik meer van kunnen maken.;-)

Zoals ik de vorige keer al meldde hadden we de afgelopen week veel etentjes. Dinsdag heerlijk met kennissen gechineesd, woensdag uitermate gezellig gegeten bij een (oud)collega van Jaap. Vrijdag naar Hengelo geweest. Daar hebben we Freek en Roely bezocht en daar hebben we erg van genoten. Fijne gesprekken, uitermate goede verzorging en veel gezelligheid. Daarbij was het ook nog eens mooi weer. Wat wil je nog meer. Op de terugweg, via Duitsland, we zijn tenslotte al wel een beetje internationaal, hebben we nog even gegeten bij "Schloss Dankern". Ausgezeichnett! Schnitzels als deurmatten! Zondag even naar Wehe den Hoorn geweest om even in het cafë van Tity en Dick een kopje koffie te drinken. Ook dit draaide uit op eten, door Dick met veel verve bereid!

Gisteren heb ik van onze vriend Henk een les in het bakken van tunnbröd (dit is een plat, knapperig Zweeds brood wat wel wat lijkt op matzes) gehad. Daar er veel deeg was hebben we ook nog lekkere bolletjes gebakken. Resultaat: prima! Het is best wel bewerkelijk, maar heel leuk om te doen. Tussen het rijzen door hadden we tijd voor het gezellige kletswerk. Toen het bakken gedaan was hebben we gelijk het resultaat gegeten samen met Hollandse bonensoep, dus ook weer een vorm van multicultuur.

Wat ook geweldig is, is het weer! Wat een prachtige herfst. Dat nemen we toch maar mooi even mee. We zitten als het even kan graag nog even in de tuin. Heerlijk uit de wind kun je hier in de tuin vertoeven. Maar ook in Zweden is de herfst prachtig. Jaap heeft hiervan een fotoshoot gemaakt.

Doeg, Truus


En nog een paar tips voor wie het nog niet wist:

1. Door op de foto te klikken krijg je de foto op volledig scherm. Ga weer terug door op de terugpijl van de browser te klikken

2. Wij horen van velen, dat ze graag willen reageren op onze blog, maar het ingewikkeld vinden om zich aan te melden. Het kan ook eenvoudiger:
Klik op een van onze namen onder Bijdragers, vervolgens in het volgende scherm bij "contact" op e-mail en je e-mail venster wordt geopend en kun je ons e-mailen.

Groeten,

Jaap


Geen opmerkingen:

Een reactie posten