Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

woensdag 11 november 2009

Domino Day???? Dozen Day!!!!

Hej hej,

Ik heb begrepen dat het binnenkort weer Domino Day is. Maar bij ons is het DOZENDAY. Want wat hebben we een dozen staan! Kijk maar eens op onderstaande foto. Er staat nu ongeveer 15m3 en er komt nog meer!!

Bijna alle dozen die we tot nu toe hebben ingepakt, staan in mijn voormalig kantoor. Het staat echt tot de nok toe volgepakt, en als je binnen komt stuit je gelijk op een dozenmuur. Dat wordt straks echt nog puzzelen waar alles staan moet als de dozen zijn uitgepakt. Wat in ieder geval zeker is, is dat er in Munkfors ook nog wel een verkoping zal worden gehouden in de toekomst. Dit zullen dan de spullen zijn die daar al stonden en straks overcompleet zullen zijn. Hiervoor hebben we de caravanschuur expres leeggehouden. Want je moet er toch ergens mee naar toe. Je vraagt je misschien af waar de caravan dan nu gebleven is. Nou, die staat naast de schuur. Jaap heeft hem helemaal ingepakt met dekkleden. Het ziet er profi uit. Jaap kan zo een collega worden van de inpakkunstenaar Christoph. ;-)

Nog even een ander nieuwtje. De auto (de Nederlandse natuurlijk) is deze week verkocht. Dus ook dat is weer goed geregeld. Dit alles weer met dank aan Marktplaats. We hebben nu even de 2e auto van mijn nichtje Yvonne en haar man Hermen, te leen. Lief hè?!


Ook naar aanleiding van de boedelverkoop hebben we nog steeds een beetje aanloop. Maar je kunt wel stellen dat we door de spullen heen zijn.
Natuurlijk zijn er nog steeds wel dingen die je tegenkomt en waarvan je denkt: weg ermee. (Je wordt daar steeds makkelijker in). Die spullen zetten we dan buiten met het bordje: gratis af te halen. Dat loopt als een tierelier. Het leuke is trouwens wel dat de meeste spullen worden mee genomen als het donker is. Toch een beetje schaamte? Ik vind het grappig.
(Deze foto is vanmorgen genomen, dus er stond niets meer!)De woonkamer en de keuken zijn tot nu toe nog steeds behoorlijk in tact, dus echt ongezellig wonen we nog niet. Boven is het een ander verhaal. Daar is het erg ongezellig. Ons bed (de ombouw) is al verzaagd en al opgehaald door de milieudienst. Jaap ligt nu op een dubbel matras op de grond en ik op het logeerbed. Dus echt wel knus! Des te leuker zal het straks weer zijn in een gezellige slaapkamer.


Een van de andere kamers, waar ook alles wordt afgebroken.Nou dit was het weer voor nu,


Groetjes Truus
Geen opmerkingen:

Een reactie posten