Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zondag 28 november 2010

Concert, concert, concert.

Hejsan,

3x concert! Jazeker. 2x een optreden van mijzelf samen met ons koor. En 1x vanavond van iemand anders. Het is wel de bedoeling dat we daar heen gaan, als het weer tenminste meewerkt. Vandaag heeft het nogal een beetje gesneeuwd, hetgeen nu gestopt is. Maar er staat een harde wind en het stuift nogal. We zien wel wat we doen. In ieder geval komt Roelie even mee eten.

Donderdag hebben we met het koor een (gast)optreden gehad in Råda. Het begon om 19.00 uur, maar wij waren om 17.30 paraat om te oefenen. Dat ging uiteraard allemaal goed. Het oefenen thuis met You Tube filmpjes heeft dus goed gewerkt. Toen het tegen 7 uur liep begonnen we ons af te vragen hoe het zou gaan met ons publiek. Nou, ik zal je vertellen: 7 VOLWASSENEN en 1 KIND!!!! En als je zag hoeveel werk ervan gemaakt was. De tafel was gedekt en er was veel te eten. Een hele grote pan vol gröt (rijstebrij),brood met julskinka (kerstham), koekjes, koffie, thee, Julmust (een frisdrank wat een beetje weg heeft van donker bier). Alles heel sfeervol! Jammer dat er zoveel werk gedaan wordt voor zo weinig mensen. Gelukkig was het koor met 11 vrouw en 1 man sterk. En ik zal je zeggen: "het werd een fantastische avond !".
Vandaag hebben we op 1e Advent in de kerk van Sunnemo gezongen. Dit is een hele oude houten Stavkerk. Heel erg mooi van binnen ook. Maar....helaas, ik had geen camera of mobiele telefoon bij me en foto's nemen was dus niet mogelijk. Alles liep gesmeerd en na de dienst was er weer koffie met koekjes. Het is hier wat dat betreft ook goed verzorgd.

Jaap is de hele week (en vorige week en die week ervoor ook al) heel druk met het opbouwen van een database van 25.000 foto's!!!!!! Welk een geduld moet je daar voor hebben. Het is niets voor mij, maar voor borduren heb ik dan weer geduld. Met de trein maakt Jaap ook al leuke vorderingen. Lekker hoor als je gewoon 's morgens kunt kiezen wat je zoal op de dag gaat doen. Probleem blijft dat de dag iedere dag weer te kort blijkt. Maar dat is ook weer een luxe probleem.

Buiten voor ons huis staat een grote kerstboom met zijn lichtjes te pronken, hetgeen echt heel veel sfeer geeft. Eerder deze week gaf het Jaap koude handen, toen hij de verlichting aanbracht.

Hij had een streng prachtig in de boom, en....die bleek het niet te doen. Teleurstelling alom. Maar we hadden nog 3 strengen en het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Oordeel zelf.


Nou dit was weer de week bekeken. Tot dan weer!

Groetjes Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten