Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zondag 30 januari 2011

Wie zijn jullie?

Hej allemaal,

Een vreemde titel voor dit bericht? Nou, dat valt wel mee, lees maar even verder!
Toen Truus in mei 2009 begon met de weblog, hadden we niet gedacht dat we bijna 2 jaar later zoveel vaste bezoekers zouden hebben. Het is toch wel erg fijn als je weet, dat onze "belevenissen" de moeite waard zijn om te volgen. En tot onze verbazing blijft ook het aantal bezoekers nog steeds stijgen!
Sinds 14 mei 2010 volg ik de belangstelling hiervoor met Google Analytics, een programma dat het aantal bezoeken registreert en daarbij ook een indicatie geeft van de woonplaats de bezoeker. Ook komen hier nog een groot aantal andere statistische gegevens uit naar voren. We kunnen natuurlijk niet precies zien wie jullie zijn. We weten van heel veel mensen dat ze regelmatig kijken, maar er zijn ook een heleboel bezoekers waarvan we dit niet weten.
En daarom mijn vraag: Wie zijn jullie?
Als je het niet vervelend vindt om je bekend te maken, stuur dan even een mailtje naar jaap@zwedenweb.com. Als je liever anoniem wilt blijven is dat natuurlijk ook prima!
Als beloning zal ik jullie steeds een berichtje sturen als er een nieuwe weblog is.

Nog even een paar statistische cijfer (ben ik nu eenmaal gek op!):

Aantal bezoekers sinds 14 mei 2010: 3890
Aantal unieke bezoekers: 647
Aantal paginaweergaves: 5836
Aantal terugkerende bezoekers: 84%
Aantal landen: 18
Bezoeken per land:
Nederland: 3308
Zweden: 499
België: 20
Ver. Staten: 11
Sudan: 10
Duitsland: 9
Frankrijk: 8
Brazilië: 6
Lybie: 4

Verder nog uit: Verenigde Arabische Emiraten, Japan, Rusland, Libanon, Denemarken en Griekenland.
Vanuit Nederland wordt onze blog bezocht vanuit 143 plaatsen, met als koplopers Groningen (875), Rotterdam (481), Bergum (239), Hoogeveen (138), Bedum (136), Veghel (99), Schiedam (99), Veendam (96) en Haren (96).

Deze plaatsen zijn niet altijd de exacte plaatsen, het zijn de knooppunten van de providers, maar geven daarmee wel een indicatie.

Tot zover de statistieken! Mocht je dit vervelen, Truus komt straks met een berichtje over de dagelijkse gang van zaken!

Hej då,

Jaap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten