Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

dinsdag 22 maart 2011

Klus geklaard!

Hej hej,

We hebben de keuken klaar. Gisteravond de laatste hand gelegd. We zijn er wel van overtuigd dat een keukenboer sneller een keuken plaatst dan dat wij een keuken schilderen/restylen. Maar.... het resultaat overstijgt onze verwachtingen. Het lijkt wel een heel andere keuken. En als je de foto's van ons allereerste begin, 11 jaar geleden, hier terugziet, dan weet je helemaal niet meer wat je ziet!!! Dat was echt een deprimerende boel.Daar hebben vriendin José en ik toen direct wat aan gedaan door de kastjes zonnig geel te maken. Dat geel is nu dus weer verleden tijd.Twee jaar geleden zijn de rabatdelen wit geverfd en gedeeltelijk vervangen door een behangetje. Dit gaf ook weer meer licht.Vorig jaar met de komst van de nieuwe ramen kregen we echt meer licht in de keuken, en daar genieten we ook nog steeds van. Zeker met het mooie voorjaarsweer dat we nu hebben.
Maar nu zijn de kastjes mooi wit, met nieuwe handgrepen/knopjes. De aanrechtbladen zijn werkelijk schitterend geworden. Het waren donkerbruine formica bladen met houtprint. Nu zijn ze grijs gelakt, evenals de ladenblokken en het kruidenkastje. Vervolgens heb ik ze afgelakt met bootlak, om een harde, gladde afwerking te krijgen.Verder zijn de rabatdelen op de zijkanten van de kastjes en bij het raam helemaal verwijderd en vervangen door MDF.
Om alles nog even moderner te maken, heeft Jaap nog Led verlichting onder de bovenkastjes aangebracht. Mooi licht en energiezuinig.
Kijk maar eens wat je er van vindt. Kunnen we een bedrijfje starten in dit werk?☺
Verder genieten we hier van het prachtige weer. We hebben al weer verschillende keren op onze veranda ontbeten en genieten dan van het prachtige uitzicht. Er ligt nu nog behoorlijk wat sneeuw, maar die verdwijnt nu wel snel met temperaturen van boven de 10 graden.Zo, dat was het weer even voor nu. Nog even boodschappen doen en dan gaan we lekker in het zonnetje zitten.

Hej då,

Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten