Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

donderdag 17 maart 2011

Nieuwe look!

Hejsan,

Ja, het is voorjaar. Ook hier. De zon schijnt heel veel, vanmorgen al om zeven uur! En in zo'n geval krijgt een mens de lentekriebels. Ook wij. En dat betekent in dit geval dat we de keuken aan het restylen zijn. Oppimpen dus. We hadden al 10 jaar gele keukenkastjes. Erg zonnig en leuk. Maar ook wel weer wat oubollig. Nu wordt alles wit en dat is wel een stuk strakker! We hebben nog even (heel even) overwogen om een nieuwe keuken aan te schaffen, maar daar hadden we geen zin in. Veel te veel gedoe. Eerlijk gezegd heb ik persoonlijk de buik nog even vol van grootse verbouwingen. Maar met een kwast en een pot verf en wat inzet en ideetjes kom je een heel eind. Als het helemaal klaar is komen er zeker foto's van op de blog. Zowel van voor... en na...
Ook Jaap heeft een metamorfose ondergaan. Met een nieuwe bril. Die hebben we gisteren uit Karlstad gehaald.Omdat we er toch waren, ook nog maar even verf e.d. ingeslagen en natuurlijk ook nog naar Ikea voor keukenaccessoires en handgrepen voor de kastjes. Goed geslaagd!
Wat minder geslaagd was, was dat we op weg naar huis werden aangehouden door de politie. Te hard gereden. En ze stonden met een lasergun te meten. Een aardige politieagente zei met een spijtig gezicht, dat we 13 km te hard hadden gereden, en dat ze ons een boete moest opleggen. Het bleek 2000 kronen te zijn. Bij de huidige koers is dat ongeveer 220 euro. Wel een stukje duurder dan in Nederland! Zonde, maar niets meer aan te doen. Ik zei wel tegen haar, dat die boete niet paste bij het voorjaarsgevoel waar we tot dat moment van hadden genoten. Dat begreep ze maar al te goed, maar verder maakte het niets uit. Nadat alle formaliteiten waren geregeld, en Jaap had geblazen en zoals altijd de nuchterheid zelve bleek te zijn, konden we weer doorrijden. Op weg naar huis en vervolgens naar het zwembad, alwaar ik het sneue gevoel weer van me af kon spoelen. En na de vattengympa (aquarobics) voelde ik mij weer als een vis in het water!
Tot zover maar weer! Graag tot gauw.
Groetjes vanuit een zonnig Munkfors,
Truus

1 opmerking:

  1. Hej Japie,

    Heb je nu last van een "zware voet" of heeft die zweedse bril een afwijking van -13?

    Groet André

    BeantwoordenVerwijderen