Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

zaterdag 6 april 2013

We wagen het!

Hejsan,

De blog een dag eerder dan normaal. Dit gezien de omstandigheden.
Want ja, we gaan het er op wagen om met de caravan te vertrekken. We geloven dat de luchtdrukverdeling wat anders komt te liggen dan we de laatste maanden gewend waren.

Deze week hebben we met behulp van een ventilatorkacheltje een pallet die voor de caravan lag vanuit het ijs kunnen bevrijden. Toen pas kon de caravan eruit. Maar niet nadat Jaap nog wat sneeuw geschoven had. Je ziet de sneeuwhopen nog rond de caravan liggen.

Maar goed, alles is nu ingepakt, en we kunnen morgen (zondag dus) aankoppelen.
Onze reisplannen waren al min of meer vastgelegd, maar er is een kink in de kabel, of liever een scheur in de caravan boiler, gekomen. We zouden eerst via Odense naar Leipzig en Dresden. Maar nu gaan we eerst maar naar de caravandealer in Nederland om het euvel te laten verhelpen. De afspraak is al gemaakt, dus dat zal wel goed komen.

Vorige week schreef ik dat we op een paasbrunch uitgenodigd waren. Nou ik kan zeggen dat Nel en Jan goed hun best gedaan hadden. Het was prima. Bedankt!
Daarna naar de Munkfors Revy. Klik hier voor foto's
We hadden bepaalde verwachtingen, gezien de ervaringen van vorig jaar.
Maar.... het was zelfs nog beter! Wat een fantastisch programma. Het begon on 18.00 uur en het duurde tot 21.45. Maar we hebben ons geen moment verveeld. Wat kan een klein dorp dan groot(s) zijn!
Zang, dans, mime, sketches, en nog meer muziek. Het was er allemaal. Dus volgend jaar zijn we zeker weer van de partij :-))

Verder deze week niet zoveel bijzonders beleefd. Afgezien dan.... de Candy Crush Saga. Voor diegene die het nog niet kent......houden zo, want het is vreselijk verslavend :-/ Maar...heel erg leuk :-)
Even voor de goede orde. Het spel wordt gespeeld op de smartphone of op de computer. En als je nu denkt dat het een niet sociaal gebeuren is....., dan heb je het mis. Want er is volop interactie met vrienden.
De komende weken is het wellicht een beetje afkicken. Want je moet wel WiFi hebben, want anders worden we armlastig vanwege de internetkosten en dat is geen goed idee.

Zo, nu nog even de laatste dingen doen. We houden je op de hoogte van onze belevenissen!

Graag tot dan,
Truus

2 opmerkingen: