Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

maandag 19 januari 2015

Luie luitjes!


Luie lui, dat zijn we deze dagen! We genieten van de zon, liggend aan het zwembad (dat vinden wij lekkerder dan het strand). En hier bij het bad hebben ze net 30 nieuwe strandstoelen gekregen. Druk is het hier niet, dus je hoeft niet `s morgens al handdoeken op de ligstoelen te leggen, ten teken dat je hebt gereserveerd, hetgeen in grote hotels vaak gedaan wordt! Tot veler ergernis overigens!
Deze week waren we in Playa las Américas en zagen daar bij een hotel, een zwembad met heel veel
strandstoelen achter een groot hek. De mensen op de boulevard konden zo ”aapjes kijken”. Dat is niks voor ons!Wij zijn weer erg gelukkig met ons apartement net buiten het drukke toeristische gebied! Het voelt als thuis :-)


Playa las Américas
Playa las Américas

  
Playa las Américas 
Playa las Américas
  
Playa las Américas
Playa las Américas
   
Playa las Américas


Playa las Américas
Playa las Américas

De eerlijkheid gebied ons te zeggen, dat we erg weinig aan thuis, in Munkfors, denken! Een goed teken toch? Het betekent dat we het heeeel erg naar de zin hebben.

Wat eten betreft wisselen we af tussen zelf koken en uit eten gaan. In Los Cristianos is een enorm aanbod. En voor een koopje ben je klaar, en lekker vol ;-)
Bijvoorbeeld gisteravond. We aten voor de 2e keer bij ”The Italian Brothers” . Een fijn restaurant met fantastische bediening en............heerlijk eten. Jaap had een Sirloin steak met garnituur en ik kip in een saus met veel groenten en daarbij Canarische aardappelen waar ik niet eens aan toe kwam. Vooraf een gratis apératief met een klein voorgerechtje. Ieder een glas wijn en ieder een koffie na. De prijs? 27 euro!!
Van de gamba' s die Jaap de vorige keer had, hebben we geen foto, maar dat was echt een plaatje!


Vorige maandag hebben we gegeten met het echtpaar uit Falun, waar ik vorige keer over schreef.
Wat was het gezellig! Het klikte bijzonder goed. We zien elkaar zeker donderdag, want we gaan met hetzelfde vliegtuig terug. Wel hebben we afgesproken dat we elkaar gaan bezoeken als we allen weer in Zweden zijn. Leuk is zoiets toch!Iets minder leuk is dat we aan de laatste dagen van dit fijne vrije leven zijn begonnen. Aanvankelijk heb ik gedacht dat bijna 3 weken iets te lang zou kunnen zijn. Maar niets is minder waar. Een weekje erbij zou geen probleem geweest zijn.
We zijn voornamelijk ´s avonds in Los Christianos geweest en dan is het daar heel gezellig druk. Het is een leuk stadje en alles gaat er heel gemoedelijk toe. 

 Thuis zijn is ook weer fijn, maar wat mij betreft mogen we die reisdag wel overslaan. Een snelle decorwisseling zou door ons gewaardeerd worden!

Tot de volgende blog vanuit Munkfors!

Groetjes van ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten