Volgers

Översätta/Translate

Blogarchief

vrijdag 8 april 2016

Even stilstaan.....

Deze blog wil ik graag even stilstaan bij een aantal zaken.

Allereerst bij een fantastische avond die we afgelopen zaterdag beleefden.
En ook bepaald niet ver van huis! We gingen naar de Munkforsrevue. Altijd rond Pasen beginnen de voorstellingen. Wij hadden dus kaarten voor zaterdag. Veel zin hadden we eigenlijk niet, maar meestal wordt dan de avond een succes. En dat werd het!
Een prachtige voorstelling kregen we te zien. Zo boeiend, dat we totaal geen idee meer hadden van de tijd. Het begon om 18.00 uur er om 22.00 uur kwamen we weer buiten. Je kunt er een half uurtje pauze van aftrekken.
De decors bestonden uit mooie projectiebeelden, en zo kon het publiek snel en duidelijk meegenomen worden door de tijd. Van Fred en Wilma Flintstone tot het digitale tijdperk waarin we ons nu bevinden.
De voorstelling stond bol van muziek, zang, dans en sketches. De zang en dans waren uitmuntend! Jaap kreeg er zelfs kippenvel van, en ik verzeker je, dat is uitzonderlijk haha!
De foto's die Jaap maakte, geven een goede impressie van de voorstelling. (klik op de foto om deze te vergroten).





 
















 Waar we wel stil bij moesten staan, was een truck die maandag dwars over de weg stond. Deze stond hier net om een héle grote bosbouwmachine op te halen. Dus dat werd echt wachten.....
Op zich niet heel erg, want we waren op tijd vertrokken, en het was een interessant schouwspel!
De precisie waarmee alles gedaan werd! Ik riep al een paar keer: Oeh oeh!
Ik heb e.e.a. met de camera voor je vastgelegd :-)












Na dit oponthoud konden we onze weg naar Torsby vervolgen, en we waren nog ruim op tijd bij de kapper.

's Avonds gingen we naar een lezing van Samina, onze Pakistaanse vriendin. Zij is sociologe en ze behandelde het onderwerp: Intergratie van nieuwkomers in de samenleving.
Het was een lezing in het Engels en getiteld: A new beginning!


Ze deed het uitstekend en ik geloof dat alle toehoorders, ca. 30 personen (voor de hier geldende begrippen: veel) zeer tevreden waren over hetgeen geboden werd.
En er werd veel geboden. Na afloop kon iedereen genieten van heerlijk Pakistaans eten door Samina zelf klaargemaakt, en dat viel erg in de smaak!






Verder kabbelde de week wat voort met de normale zaken. Ons “werk" met de asielzoekers, een loppis, banden wisselen (van 2 auto's), wat werk in de tuin gedaan, de caravan schoongemaakt en zo nog wel wat zaken.
Kortom: tijd te kort!

En dan nog even dit:

Mochten er lezers uit Nederland zijn die het boekje Kiko het Kuiken deel 2 willen bestellen, geef dit dan even door. Wij komen binnenkort naar Nederland en kunnen daar de boekjes op de post doen, of langs brengen, als dat zo uitkomt :-) Dat bespaart een aantal euro's aan verzendkosten.
Laat maar even weten via een mailtje of een Messengerberichtje.






Dat was het weer even voor nu. We hopen dat binnenkort de zon weer eens tevoorschijn komt. Daar hebben we allemaal wel zin in!

Groetjes,


Truus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten